IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 16 април 2023
Обновен: 14:33 | 23 април 2024

Хороскоп за 17 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 април 2023 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В понеделник обръщайте специално внимание на екипната работа. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 24,2,16,46,42,17

Телец
В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Телците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 24,16,20,1,36,26

Близнаци
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 29,28,38,27,23,45

Рак
В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Утре обърнете внимание на отношенията си. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 2,22,18,8,12,36

Лъв
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 42,1,15,45,41,29

Дева
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не проваляйте работата си. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. От неочаквано място може да получите пари. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 24,26,37,41,44,15

Везни
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 24,44,5,4,40,10

Скорпион
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не прекалявайте с похапването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 35,39,41,18,29,45

Стрелец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 43,16,46,6,34,29

Козирог
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Близките също желаят да им отделите от времето си. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре, ще се окаже илюзорна. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 29,42,28,40,27,3

Водолей
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 6,17,28,33,34,30

Риби
В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Понеделник Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 12,3,32,2,16,18

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна