IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 20 април 2023
Обновен: 22:21 | 8 май 2024

Хороскоп за 21 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 16,15,1,9,30,7

Телец
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 17,29,4,28,46,42

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Петък е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Утре е ден за домашни дела. Парите няма да са Ви проблем. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 26,0,21,11,12,43

Рак
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Петък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. В интимния живот емоциите са смесени. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 11,24,3,34,33,31

Лъв
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 32,9,20,46,35,21

Дева
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 13,30,46,43,36,45

Везни
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. За представителите на Везни се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 1,13,27,7,0,21

Скорпион
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Всичко в крайна сметка опира до парите. Утрешният ден ще е доста благоприятен за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 2,29,24,15,7,0

Стрелец
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 16,22,3,25,1,23

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Новини, свързани с работата Ви, може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 13,35,46,17,27,29

Водолей
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 25,21,9,17,4,45

Риби
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 46,11,20,3,0,14

Znacite.com

Коментари

Новини Варна