IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 23 април 2023
Обновен: 10:54 | 28 март 2024

Хороскоп за 24 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Обърнете внимание на семейството си. Утре Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 11,24,9,34,41,19

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Добре би било да се погрижите за здравето си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 32,45,43,46,42,6

Близнаци
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Близнаци, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 16,29,14,22,26,30

Рак
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 44,45,10,41,32,30

Лъв
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 21,38,12,20,37,41

Дева
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 3,12,25,29,46,13

Везни
Понеделник не е еднозначен ден за Везните. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В интимния живот емоциите са смесени. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Утре вечер се посветете на семейството си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 1,3,13,10,36,28

Скорпион
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Парите придобиват друг смисъл за вас. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 18,33,22,28,0,6

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Грижете се за спокойствието си. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 45,22,17,2,15,43

Козирог
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 32,29,39,17,7,10

Водолей
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 16,42,22,40,4,20

Риби
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 28,26,30,42,45,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна