IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 27 април 2023
Обновен: 12:16 | 28 март 2024

Хороскоп за 28 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 38,18,41,5,29,22

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 40,30,24,31,3,36

Близнаци
Петък ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 16,9,26,41,37,27

Рак
Петък е успешен ден за Раците. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 29,38,35,44,45,10

Лъв
Петък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 30,44,11,2,39,43

Дева
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 40,9,7,27,23,34

Везни
В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 12,17,46,35,8,16

Скорпион
Утре сте с променливо настроение. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 5,39,45,32,43,22

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Хубавата музика може да свърши добра работа. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 8,46,5,15,10,18

Козирог
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утрешният ден  не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 31,35,6,8,37,21

Водолей
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 21,0,32,16,24,34

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 1,36,2,28,3,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна