IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 28 април 2023
Обновен: 21:56 | 19 април 2024

Хороскоп за 29 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утре е ден за домашни дела. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 39,17,42,43,24,36

Телец
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 1,42,26,28,37,46

Близнаци
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 22,30,26,34,32,7

Рак
Събота носи успех на Раците. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утрешният ден  не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 22,15,19,10,24,36

Лъв
Събота не е еднозначен ден за Лъвовете. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Ярки любовни постижения. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 4,35,31,22,41,18

Дева
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 41,21,30,13,20,19

Везни
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 43,35,20,42,12,44

Скорпион
Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Събота Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Обърнете внимание на здравето си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 5,10,41,14,46,15

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Ярки любовни постижения. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 5,37,4,29,9,24

Козирог
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.
Щастливи числа: 10,46,44,25,16,32

Водолей
Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Объркани сте емоционално. Утре Водолеите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 30,24,27,25,36,29

Риби
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. В събота обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 34,39,21,41,25,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна