IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 2 май 2023
Обновен: 07:11 | 19 април 2024

Хороскоп за 3 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 27,32,21,16,8,23

Телец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. С малко пари можете да постигнете много. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 7,16,21,3,40,29

Близнаци
Сряда не е еднозначен ден за Близнаците. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 27,25,20,33,18,19

Рак
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. И Раците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 34,15,40,3,41,17

Лъв
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 33,42,9,16,23,24

Дева
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 25,26,5,43,24,23

Везни
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 33,36,24,4,32,25

Скорпион
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 10,22,3,7,34,26

Стрелец
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Благодатна и плодоносна, сряда предоставя на Стрелците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 23,6,34,29,19,22

Козирог
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 7,43,21,36,42,0

Водолей
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 10,8,20,15,17,42

Риби
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 4,14,44,43,13,24

Znacite.com

Коментари

Новини Варна