IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 5 май 2023
Обновен: 08:40 | 20 април 2024

Хороскоп за 6 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Овните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Отидете на работа в добро настроение. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Объркани сте емоционално. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 43,37,24,3,32,41

Телец
В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 40,36,25,38,30,19

Близнаци
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 14,21,32,23,3,2

Рак
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не проваляйте работата си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 13,12,32,44,10,6

Лъв
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 34,17,40,8,9,0

Дева
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 13,36,29,37,32,41

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 42,26,25,4,28,9

Скорпион
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Събота е особено благоприятен и успешен за контакти. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Парите няма да са Ви проблем. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 13,21,23,39,31,9

Стрелец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Към парите също трябва да подходите разумно. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 0,3,5,4,34,2

Козирог
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Парите няма да са Ви проблем. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 30,31,26,43,17,2

Водолей
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 41,38,43,6,34,21

Риби
Събота е успешен ден за Рибите. Късметът е с Вас и в любовта. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. С малко пари можете да постигнете много. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 18,10,3,8,29,1

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна