IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 9 май 2023
Обновен: 09:42 | 26 април 2024

Хороскоп за 10 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 10 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 37,38,1,33,34,11

Телец
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Сряда е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 33,1,42,21,19,37

Близнаци
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ще Ви зарадват приходи. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 43,31,28,21,1,26

Рак
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 19,24,18,25,13,10

Лъв
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Сряда се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 15,7,10,46,27,3

Дева
Сряда ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 38,40,17,45,27,2

Везни
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 38,13,10,45,43,19

Скорпион
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 13,37,2,28,19,14

Стрелец
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 8,28,21,22,42,17

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 44,20,26,1,24,15

Водолей
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Анализирайте задачите си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 44,2,5,32,10,33

Риби
Утре имате куп неща за вършене. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява. Става въпрос за смяна на работата. Отделете време за семейството си. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 3,10,6,43,29,27

Znacite.com

Коментари

Новини Варна