IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 10 май 2023
Обновен: 00:02 | 26 април 2024

Хороскоп за 11 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности, свързани със семейните Ви задължения. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 11,26,14,2,30,18

Телец
Утре имате куп неща за вършене. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Отнасяйте се сериозно към работата си. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 8,3,12,32,1,6

Близнаци
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 34,42,36,20,9,0

Рак
Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Объркани сте емоционално. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 13,37,20,28,33,26

Лъв
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Четвъртък ще Ви зарадва с хубава делова новина.В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи.Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 2,30,40,26,3,24

Дева
В четвъртък не се претоварвайте. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 39,45,26,16,10,28

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Ярки любовни постижения. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 27,36,21,32,24,19

Скорпион
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 22,9,10,12,27,40

Стрелец
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Голяма част от Стрелците са завладени от мисълта за материални загуби. Част от работата ще Ви се получи по-бързо отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 1,13,11,12,27,34

Козирог
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 34,4,3,22,13,7

Водолей
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Хубавата музика може да свърши добра работа. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 34,2,18,10,33,17

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 16,28,40,33,29,2

Znacite.com

Коментари

Новини Варна