IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 13 май 2023
Обновен: 02:16 | 25 април 2024

Седмичен хороскоп за 15 – 21 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 15 – 21 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 18,35,2,42,12,4

Телец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Вие сте в добро здраве. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 46,41,42,19,45,21

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Нервната Ви система е претоварена. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 13,7,22,30,4,38

Рак
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 31,20,3,6,26,27

Лъв
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност, и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 39,13,4,29,6,25

Дева
Бъдете внимателни в думите си.Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Бъдете коректни. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 11,2,30,5,17,13

Везни
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Навлизате в ползотворен делови период. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юни. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 8,11,40,33,39,21

Скорпион
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 40,14,19,28,11,34

Стрелец
Не подценявайте интуицията си. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 28,3,19,39,17,24

Козирог
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Имате приятни преживявания с любим човек. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 24,25,36,30,6,34

Водолей
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Имате приятни преживявания с любим човек. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 13,44,36,27,18,43

Риби
Новина отдалече може да Ви зарадва. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 26,5,43,44,29,39

Znacite.com

Коментари

Новини Варна