IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 14 май 2023
Обновен: 18:45 | 18 април 2024

Хороскоп за 15 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 16,17,44,19,27,10

Телец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Късметът е с Вас и в любовта. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 40,16,8,27,35,34

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 11,22,17,30,6,37

Рак
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете внимателни при работа с пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 33,38,26,0,21,34

Лъв
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Ще Ви върнат голям заем. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Изясняват се нещата и в любовта. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 7,16,17,3,9,14

Дева
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Понеделник е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 30,24,13,36,41,8

Везни
Утре имате куп неща за вършене. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 42,25,26,36,38,24

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 7,39,40,23,26,17

Стрелец
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 11,15,7,42,41,6

Козирог
Бъдете отговорни към своите постъпки. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Много скоро ще се радвате на положителните резултати от работата си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Грижете се добре за здравето си. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 18,36,41,8,15,27

Водолей
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 23,19,0,18,7,42

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 26,38,21,10,31,46

Znacite.com

Коментари

Новини Варна