IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 18 май 2023
Обновен: 13:29 | 16 април 2024

Хороскоп за 19 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 19 май 2023 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 46,31,9,10,20,12

Телец
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 0,17,30,5,9,4

Близнаци
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Към парите също трябва да подходите разумно. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 1,18,23,12,15,28

Рак
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 9,15,0,45,3,46

Лъв
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 11,9,31,46,39,14

Дева
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 15,13,28,30,34,22

Везни
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Изясняват се нещата и в любовта. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 8,34,9,31,41,26

Скорпион
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.
Щастливи числа: 11,1,38,8,24,10

Стрелец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не давайте пари на заем, защото няма да Ви ги върнат. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 28,31,39,12,34,13

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 17,2,36,41,9,16

Водолей
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Съхранявайте старателно документите и парите си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 13,42,27,29,36,14

Риби
Утрешният ден ще е силно активен. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 33,0,13,42,20,24

Znacite.com

Коментари

Новини Варна