IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 20 май 2023
Обновен: 15:03 | 22 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 35,7,31,10,4,32

Телец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В живота Ви може да влязат нови хора. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 3,4,46,37,19,25

Близнаци
Новина отдалече може да Ви зарадва. В семейството Ви може да има болен. В края на седмицата се очертават парични приходи. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 30,38,31,39,44,17

Рак
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Не прекалявайте с храната. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 11,29,39,15,4,21

Лъв
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 18,25,3,29,31,22

Дева
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 42,25,6,24,5,2

Везни
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Здравето и тонусът Ви са отлични. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 25,40,1,5,35,0

Скорпион
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Нервната Ви система е претоварена. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 35,32,1,19,33,42

Стрелец
В петък ще настъпи нов период за май – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 20,25,36,15,26,44

Козирог
Идва вашето време. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 7,0,42,8,35,4

Водолей
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 44,25,18,5,27,12

Риби
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Има риск от главоболие. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 35,38,28,45,24,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна