IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 21 май 2023
Обновен: 17:38 | 23 април 2024

Хороскоп за 22 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 май 2023 (Всички зодии)

Овен
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 37,45,44,46,34,2

Телец
В понеделник за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утре е ден за домашни дела. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 44,34,41,19,43,18

Близнаци
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 26,40,12,39,16,24

Рак
В понеделник не се претоварвайте. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 34,38,31,2,18,40

Лъв
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 11,21,23,35,0,31

Дева
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Обърнете внимание и на хората в дома си. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 25,3,38,19,16,45

Везни
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 37,17,13,4,0,26

Скорпион
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Изясняват се нещата и в любовта. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 0,44,11,34,16,5

Стрелец
Понеделник носи успех на Стрелците. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 40,12,13,3,17,42

Козирог
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре, ще се окаже илюзорна. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 31,6,39,27,5,34

Водолей
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,9,44,0,22,39

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 26,31,40,8,25,16

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна