IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 22 май 2023
Обновен: 15:58 | 23 април 2024

Хороскоп за 23 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 23 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник не е еднозначен ден за Овните. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 3,21,28,1,27,37

Телец
Вторник ще внесе известно вълнение сред Телците. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 25,10,29,37,11,36

Близнаци
Утрешният ден ще е силно активен. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре вечер се посветете на семейството си. Късметът е с Вас и в любовта. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 11,25,45,8,4,26

Рак
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 44,37,19,16,8,42

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре Лъвовете ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 18,31,29,20,4,12

Дева
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Обърнете внимание и на хората в дома си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 6,17,42,3,22,30

Везни
Вторник носи успех на Везните. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Очаква Ви нова любов. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вторник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Везните. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина за проблеми. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 2,43,34,33,12,27    

Скорпион
Вторник ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 20,37,13,29,5,45

Стрелец
Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с околните. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 14,1,3,25,42,26

Козирог
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 30,22,25,44,8,5

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение ъв вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 24,13,39,5,7,8

Риби
Вторник ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 24,37,9,10,31,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна