IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 23 май 2023
Обновен: 01:02 | 20 април 2024

Хороскоп за 24 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 24,27,9,13,37,25

Телец
Утрешният ден ще е силно активен. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 11,12,21,40,19,33

Близнаци
Утрешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 10,0,45,21,2,32

Рак
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 20,23,31,9,36,29

Лъв
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ще Ви зарадват приходи. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 42,27,45,9,35,4

Дева
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 11,41,40,2,19,3

Везни
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 36,40,0,1,42,2

Скорпион
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 26,20,28,30,38,31

Стрелец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Сряда е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 14,38,37,31,23,34

Козирог
Сряда е успешен ден за Козирозите. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 35,15,33,4,42,37

Водолей
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Объркани сте емоционално. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Водолеите. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 1,14,9,3,10,0

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 36,39,10,19,14,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна