IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 26 май 2023
Обновен: 21:43 | 25 април 2024

Хороскоп за 27 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Объркани сте емоционално. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 22,32,21,29,20,3

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 31,35,13,7,10,16

Близнаци
Събота ще внесе известно вълнение сред Близнаците. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 37,31,30,36,10,12

Рак
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Събота е успешен ден в значителна степен за Раците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Объркани сте емоционално. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 44,32,41,5,43,12

Лъв
Утрешният ден ще е силно активен. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 38,25,39,7,0,13

Дева
В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Утре обърнете внимание на отношенията си. В близките дни не очаквайте приходи. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 33,40,1,8,15,13

Везни
В събота е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Важен ден за печалба. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 15,12,34,35,7,36

Скорпион
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Не прекалявайте с похапването. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 2,35,17,6,1,16

Стрелец
Събота не е еднозначен ден за Стрелците. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 34,14,33,36,18,29

Козирог
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Събота ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Голяма част от Козирозите са завладени от мисълта за материални загуби. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 0,27,14,4,7,44

Водолей
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. С еднаква отговорност ще се отнесете към работата, семейните задължения и личните си предпочитания. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 37,1,39,3,24,22

Риби
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Не прекалявайте с похапването. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 14,27,17,4,6,19

Znacite.com

Коментари

Новини Варна