IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 29 май 2023
Обновен: 22:37 | 18 април 2024

Хороскоп за 30 май 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 30 май 2023 (Всички зодии)

Овен
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 14,6,39,19,32,8

Телец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утре определено не Ви е ден за харчене. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през вторник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 19,11,0,22,30,42

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утрешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете внимателни при работа с пари. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 1,34,44,36,21,24

Рак
Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 14,16,42,41,29,5

Лъв
Във вторник за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Завършете започнатата работа. Парите идват и си отиват. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 25,12,23,37,43,45

Дева
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 17,26,16,9,6,38

Везни
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Везни. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 8,20,26,38,14,3

Скорпион
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 34,36,38,42,10,9

Стрелец
Вторник носи успех на Стрелците. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 25,10,18,20,42,36

Козирог
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 4,46,7,26,0,43

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 4,43,12,29,16,21

Риби
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Объркани сте емоционално. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 23,38,22,35,46,25

Znacite.com

Коментари

Новини Варна