IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 30 май 2023
Обновен: 07:19 | 19 април 2024

Хороскоп за 31 май (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 31 май (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Предстои Ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 23,3,9,13,32,39

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 39,2,27,10,1,11

Близнаци
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Отнасяйте се сериозно към работата си. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 37,44,5,31,1,40

Рак
Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 23,39,31,16,46,9

Лъв
Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Объркани сте емоционално. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 6,21,9,20,44,35

Дева
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Дева. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 10,30,26,31,29,28

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 30,19,26,24,21,6

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Сряда е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 12,25,11,4,43,5

Стрелец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Късметът е с Вас и в любовта. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 31,39,44,42,46,28

Козирог
Сряда е доста благоприятен ден за реализиране на поставените пред Вас цели. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 7,17,42,39,6,9

Водолей
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 8,27,33,22,32,38

Риби
Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Възможно е да дадете пари на свои близки. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Сряда е особено благоприятен и успешен за контакти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 7,20,33,29,38,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна