IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 2 юни 2023
Обновен: 03:43 | 18 март 2024

Хороскоп за 3 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 42,34,18,30,21,40

Телец
Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 6,0,23,26,5,38

Близнаци
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 42,21,30,20,32,36

Рак
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утрешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 42,8,10,44,21,41

Лъв
Събота ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Грижете се за спокойствието си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 23,12,10,29,39,33

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 32,25,46,33,39,43

Везни
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Избягвайте рискови операции с пари. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 9,0,4,21,1,34

Скорпион
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 35,13,44,24,17,16

Стрелец
Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 23,30,12,43,16,8

Козирог
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 0,45,17,35,37,18

Водолей
В събота не се претоварвайте. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Събота ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 44,23,40,3,43,25

Риби
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 14,0,38,24,27,30

Znacite.com

Коментари

Новини Варна