IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 3 юни 2023
Обновен: 10:00 | 28 март 2024

Седмичен хороскоп за 5 – 11 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 5 – 11 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В личен план Ви предстоят интересни събития. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 46,11,31,27,6,45

Телец
Новостите Ви привличат, и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 33,38,2,11,43,21

Близнаци
Новостите Ви привличат, и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 46,2,30,24,21,0

Рак
Идва вашето време. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Възможно е да се почувствате самотни. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 30,4,13,37,21,2

Лъв
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 7,11,15,35,22,36

Дева
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 45,31,19,28,30,44

Везни
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи -бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….
Щастливи числа: 29,21,42,11,32,40

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В живота Ви може да влязат нови хора. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 35,6,13,19,44,39

Стрелец
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. За Вас започва нов творчески процес. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не прекалявайте с храната. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 9,35,12,14,22,15

Козирог
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 10,42,9,20,33,40

Водолей
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 41,16,11,37,35,28

Риби
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Нервната Ви система е претоварена. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 31,37,6,29,34,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна