IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 7 юни 2023
Обновен: 11:19 | 28 март 2024

Хороскоп за 8 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Важен ден за печалба. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 6,12,41,29,19,13

Телец
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 2,16,18,26,30,1

Близнаци
Четвъртък носи успех на Близнаците. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 7,25,43,12,29,35

Рак
Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 2,46,0,28,12,7

Лъв
Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 43,33,11,39,21,22

Дева
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 1,6,36,44,40,28

Везни
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 31,13,46,44,39,30

Скорпион
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Четвъртък е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 29,23,3,39,34,8

Стрелец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете внимателни в избора на партньори. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 13,24,39,6,1,9

Козирог
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Късметът е с Вас и в любовта. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Грижете се за спокойствието си. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 43,40,46,32,12,33

Водолей
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 32,27,45,22,25,8

Риби
Четвъртък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,28,21,29,26,40

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна