IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 10 юни 2023
Обновен: 00:53 | 6 май 2024

Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Грижете се за здравето си. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 0,23,19,20,25,31

Телец
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Има риск от главоболие. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 12,16,34,20,11,17

Близнаци
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 35,27,16,26,42,19

Рак
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Не прекалявайте с храната. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За сега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 42,4,28,6,45,23

Лъв
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 32,20,40,35,43,10

Дева
Новина отдалече може да Ви зарадва. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В интимния живот Ви очакват големи изненади. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 12,44,13,23,31,19

Везни
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 10,4,17,39,7,6

Скорпион
Новина отдалече може да Ви зарадва. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на юли. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 28,16,19,44,20,36

Стрелец
В петък ще настъпи нов период за юни – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 42,9,37,34,23,30

Козирог
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 9,41,37,1,42,4

Водолей
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Вие сте в добро здраве. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 36,22,5,25,30,10

Риби
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В работата си трябва да покажете професионализъм. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 37,17,26,43,19,44

Znacite.com

Коментари

Новини Варна