IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 14 юни 2023
Обновен: 07:52 | 16 май 2024

Хороскоп за 15 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 9,29,20,40,30,28

Телец
В чудесно състояние на духа са повечето от Телците през утрешния ден. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 2,39,30,26,11,22

Близнаци
Четвъртък е успешен ден за Близнаците. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 42,46,25,1,3,34

Рак
Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 6,30,18,11,40,3

Лъв
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 18,39,29,28,40,9

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Четвъртък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Дева, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Четвъртък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 38,24,11,33,8,36

Везни
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Не прекалявайте с похапването. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 5,22,38,11,35,14

Скорпион
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 28,21,7,27,9,43

Стрелец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Голяма част от Стрелците са завладени от мисълта за материални загуби. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 19,5,11,6,9,4

Козирог
Четвъртък е успешен ден за Козирозите. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Разговорите за пари са трудни. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 33,5,14,21,37,4

Водолей
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 40,21,27,46,42,10

Риби
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 26,41,44,25,23,5

Znacite.com

Коментари

Новини Варна