IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 15 юни 2023
Обновен: 16:15 | 11 май 2024

Хороскоп за 16 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през петък ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 22,27,10,44,14,7

Телец
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Добре би било да се погрижите за здравето си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 30,2,25,4,0,35

Близнаци
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. В близките дни не очаквайте приходи. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 4,33,14,25,39,21

Рак
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 38,6,9,16,42,30

Лъв
В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Утрешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 45,34,11,28,22,2

Дева
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Девите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 9,3,24,2,42,25

Везни
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Петък е успешен ден в значителна степен за Везните. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Грижете се добре за здравето си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 36,28,24,23,1,41

Скорпион
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Петък предоставя на Скорпионите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 36,43,40,12,10,1

Стрелец
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. В петък добре ще Ви се отразява плуването. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 0,13,24,22,5,38

Козирог
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 45,4,33,25,6,14

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 39,32,8,27,6,41

Риби
Утрешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 23,19,36,24,15,31

Znacite.com

Коментари

Новини Варна