IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 23 юни 2023
Обновен: 11:47 | 2 май 2024

Хороскоп за 24 юни 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 юни 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота ще внесе известно вълнение сред Овните. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Ярки любовни постижения. Събота ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Овен, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 34,8,1,17,23,7

Телец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Всичко в крайна сметка опира до парите. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 27,28,32,43,0,4

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 28,34,11,36,39,46

Рак
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Грижете се добре за здравето си. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 13,10,26,14,27,31

Лъв
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 0,31,36,39,45,10

Дева
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 30,44,45,9,21,4

Везни
Събота е успешен ден за Везните. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 26,20,25,30,22,10

Скорпион
В събота не се претоварвайте. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 25,32,44,2,3,37

Стрелец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Събота е доста амбициозен ден за Стрелците. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 31,25,9,11,21,15

Козирог
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Бъдете внимателни при работа с пари. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 15,18,43,17,45,41

Водолей
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 11,31,42,24,20,18

Риби
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре Рибите доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно. Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 20,34,11,40,36,45

Znacite.com

Коментари

Новини Варна