IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 3 юли 2023
Обновен: 00:27 | 7 май 2024

Хороскоп за 4 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Очаква Ви нова любов. Добре би било да се погрижите за здравето си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 8,21,19,0,14,34

Телец
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 13,35,19,11,26,31

Близнаци
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 45,13,15,30,35,19

Рак
Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден  не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е, ако не допускате това да се случи. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 14,42,33,45,39,3

Лъв
Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни още през първите дни на седмицата. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 3,38,18,5,42,13

Дева
Утрешният ден ще е силно активен. Повечето от Вас утре са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 37,21,31,22,16,19

Везни
Вторник е успешен ден за Везните. През вторник може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Бъдете активни в спорта. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 46,39,44,33,25,16

Скорпион
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Скорпион. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Вторник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Скорпион, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 11,5,32,46,1,23

Стрелец
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Възможно е да дадете пари на свои близки. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте.Може би прекалено много се раздавате в работата си. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 5,26,13,39,17,29

Козирог
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 46,3,15,37,7,42

Водолей
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. Очаква Ви нова любов. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. С малко пари можете да постигнете много. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 10,7,30,19,5,24

Риби
В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през утрешния ден. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 40,42,10,15,2,21

Znacite.com

Коментари

Новини Варна