IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
10:20 | 5 юли 2023
Обновен: 13:41 | 5 май 2024

Хороскоп за 6 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Четвъртък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 3,44,25,8,13,45

Телец
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 25,2,33,44,22,20

Близнаци
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Анализирайте действията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 44,43,5,4,9,1

Рак
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. От неочаквано място може да получите пари. Утре Раците са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 36,8,10,32,30,46

Лъв
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Утре едва ли ще Ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа. Обърнете внимание и на хората в дома си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 4,36,13,22,29,21

Дева
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Четвъртък е благоприятен ден за Девите и обещава успех във всичко. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 24,5,43,31,15,30

Везни
В четвъртък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 14,20,13,37,21,16

Скорпион
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 32,42,6,44,25,23

Стрелец
Четвъртък е успешен ден за Стрелците. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Нямате желание за активна работа. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 41,11,28,19,25,24

Козирог
Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 38,7,15,42,6,36

Водолей
В четвъртък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 19,10,17,15,34,2

Риби
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 2,20,45,39,46,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна