IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 6 юли 2023
Обновен: 06:00 | 7 май 2024

Хороскоп за 7 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. Очаква Ви нова любов. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ще Ви изненада новост от делово естество. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 14,28,1,13,44,17

Телец
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 45,27,28,34,29,37

Близнаци
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 35,16,29,44,8,40

Рак
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 43,5,35,36,3,10

Лъв
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 33,11,42,8,10,29

Дева
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 23,30,13,37,21,1

Везни
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Везните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 1,5,28,42,22,29

Скорпион
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Утре е ден за домашни дела. Изясняват се нещата и в любовта. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 10,16,31,14,21,32

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 4,41,13,31,25,26

Козирог
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 38,3,25,4,40,14

Водолей
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на здравето си. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Объркани сте емоционално. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 19,42,39,0,15,12

Риби
В петък не се претоварвайте. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 30,7,2,27,31,33

Znacite.com

Коментари

Новини Варна