IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 9 юли 2023
Обновен: 18:18 | 6 май 2024

Хороскоп за 10 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 10 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 27,34,37,15,29,18

Телец
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 28,44,45,7,27,22

Близнаци
Понеделник носи успех на Близнаците. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утре Близнаците са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 34,42,12,27,44,7

Рак
Бъдете отговорни към своите постъпки. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 22,32,13,10,24,33

Лъв
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 22,23,42,44,3,19

Дева
Утрешният ден ще блести с особен успех за Девите. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 37,18,29,28,41,14

Везни
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 32,26,13,45,25,10

Скорпион
В понеделник не се претоварвайте. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Късметът е с Вас и в любовта. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 1,6,43,27,4,7

Стрелец
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 25,17,21,28,4,11

Козирог
Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Ще получите висока оценка, подкрепа и възможност да се заемете с работа, която Ви интересува.Постарайте се самите вие да спазвате препоръките, които давате на околните. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 17,29,40,18,12,7

Водолей
В понеделник за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 12,9,3,18,21,43

Риби
Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Съхранявайте старателно документите и парите си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 5,42,17,4,13,24

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна