IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 13 юли 2023
Обновен: 17:32 | 4 май 2024

Хороскоп за 14 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Овните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 5,28,41,21,35,46

Телец
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Телец. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 12,32,27,30,40,10

Близнаци
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Близнаци, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. С добра организация и в приповдигнато настроение утре ще отхвърлите повече работа. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 13,11,41,35,29,14

Рак
В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 30,28,6,37,39,3

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента. При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 15,26,44,6,41,9

Дева
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Обърнете внимание на здравето си. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 14,8,7,12,44,38

Везни
Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 40,0,35,24,46,21

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 45,25,28,14,32,18

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 42,18,15,46,22,25

Козирог
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 42,37,5,33,1,40

Водолей
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Намерете сили да завършите работата си до обед. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Грижете се за спокойствието си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 16,1,7,33,20,6

Риби
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост.Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 22,28,35,21,16,2

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна