IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 15 юли 2023
Обновен: 22:42 | 21 май 2024

Седмичен хороскоп за 17 – 23 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 – 23 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 32,44,33,20,25,28

Телец
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнес съдружията, в които участвате. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 0,34,46,10,39,31

Близнаци
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Нервната Ви система е претоварена. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 8,46,1,27,39,5

Рак
Не подценявайте интуицията си. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 20,27,31,23,4,25    

Лъв
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 37,34,26,14,28,0

Дева
В петък ще настъпи нов период за юли – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 22,5,6,41,0,42

Везни
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В семейството Ви може да има болен. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 1,13,23,40,11,20

Скорпион
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Здравето и тонусът Ви са отлични. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 42,8,11,23,31,29

Стрелец
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 12,26,16,46,13,33

Козирог
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В работата Ви има промени. Не прекалявайте с храната. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 34,0,32,22,23,31

Водолей
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 43,31,39,46,18,36

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 32,1,0,43,13,42

Znacite.com

Коментари

Новини Варна