IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 16 юли 2023
Обновен: 10:09 | 19 май 2024

Хороскоп за 17 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 13,1,40,0,46,22

Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 3,19,18,29,4,23

Близнаци
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Избягвайте рискови операции с пари. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 26,23,1,28,36,17

Рак
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Някой от Вас утре сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Понеделник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Раците. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Грижете се за спокойствието си. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 28,10,13,45,46,2

Лъв
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 38,15,23,45,44,13

Дева
Утрешният ден ще е силно активен. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най- доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Парите идват и си отиват. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 32,41,31,3,14,34

Везни
Понеделник е успешен ден за Везните. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Понеделник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Везните. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 18,14,42,12,4,11

Скорпион
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 7,26,33,22,38,16

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Препятствия, които Ви изглеждат трудни, може да се окажат „фасулска работа“. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 15,26,6,3,17,30

Козирог
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 23,11,15,6,28,19

Водолей
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 7,31,9,28,38,39

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 8,19,4,10,6,41

Znacite.com

Коментари

Новини Варна