IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 17 юли 2023
Обновен: 22:43 | 15 май 2024

Хороскоп за 18 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 34,33,13,20,40,21

Телец
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Парите идват и си отиват. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 42,21,39,29,9,5

Близнаци
Утрешният ден ще е силно активен. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 24,1,0,34,30,39

Рак
Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 0,28,7,2,22,10

Лъв
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Вторник е особено благоприятен и успешен за контакти. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 16,27,45,40,23,28

Дева
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете активни в спорта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 13,25,35,42,17,15

Везни
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Вторник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Във вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 27,10,41,14,42,46

Скорпион
Вторник ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Успехът на Скорпионите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 43,29,19,32,5,9

Стрелец
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 33,7,24,38,5,11

Козирог
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Съхранявайте старателно документите и парите си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Добре би било да се погрижите за здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 15,11,40,27,36,35

Водолей
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Изясняват се нещата и в любовта. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 0,28,15,32,10,6

Риби
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 35,25,44,7,8,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна