IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 21 юли 2023
Обновен: 23:19 | 18 май 2024

Хороскоп за 22 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Овни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Успехът на Овните през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. През събота ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 6,31,7,25,8,30

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в събота да се захващате с това. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 30,0,41,28,22,40

Близнаци
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Не е разумно да вземате пари в заем. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 14,18,34,35,39,42

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В събота обаче не предприемайте нови инициативи. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 22,26,44,23,0,21

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 8,5,28,7,4,12

Дева
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 39,18,25,10,7,46

Везни
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 13,14,8,26,10,38

Скорпион
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 0,33,46,36,26,1

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 46,2,34,31,0,3

Козирог
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете отговорни към работата си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 7,25,46,28,42,4

Водолей
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат, ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Благодатна и плодоносна, събота предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 11,36,15,10,25,37

Риби
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази събота. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 13,35,45,40,41,10

Znacite.com

Коментари

Новини Варна