IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 22 юли 2023
Обновен: 01:21 | 10 декември 2023

Седмичен хороскоп за 24 – 30 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 24 – 30 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В края на седмицата се очертават парични приходи. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Имате много поводи за вълнения. Във всички случаи си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 38,4,27,15,28,0

Телец
В петък ще настъпи нов период за юли – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В здравословен план ще бъдете добре. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 45,12,10,18,34,15

Близнаци
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 17,23,4,29,40,11

Рак
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Активно се заемате с реализирането на свой план. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 16,2,38,6,10,39

Лъв
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 4,46,27,5,43,31

Дева
Идва вашето време. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Има риск от главоболие. В бизнеса Ви може да има промени. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 20,23,29,3,19,9

Везни
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В живота Ви може да влязат нови хора. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 5,7,36,19,27,31

Скорпион
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Грижете се за здравето си. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В работата си трябва да покажете професионализъм. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 1,23,19,36,27,26

Стрелец
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 44,29,34,40,23,18

Козирог
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. Възможно е някои от Вас да стартирате обучение през периода. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Имате много поводи за вълнения. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако искате съвет от звездите, той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 0,22,26,37,23,2

Водолей
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 12,39,9,16,46,18

Риби
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 15,2,0,42,45,27

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна