IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 26 юли 2023
Обновен: 09:17 | 30 април 2024

Хороскоп за 27 юли 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 юли 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Имате пари, не търсете повече. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 5,42,38,39,35,7

Телец
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 38,27,40,34,41,36

Близнаци
В четвъртък за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Най-добре ще е да посветите четвъртък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 41,2,30,37,19,13

Рак
Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 14,13,42,12,36,29

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Лъвовете значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 21,39,14,41,23,22

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Грижете се за спокойствието си. Четвъртък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Дева, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Анализирайте действията си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 17,0,43,27,31,21

Везни
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Съхранявайте старателно документите и парите си. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Деловият ден на Везните ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 33,14,32,37,31,8

Скорпион
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 1,33,32,18,46,23

Стрелец
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще Ви зарадват приходи. Динамиката на утрешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви утре. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 13,27,11,26,20,40

Козирог
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 41,4,35,2,45,8

Водолей
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Намерете сили да завършите работата си до обед. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 7,18,23,36,5,31

Риби
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 13,24,35,21,46,41

Znacite.com

Коментари

Новини Варна