IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 29 юли 2023
Обновен: 10:05 | 18 май 2024

Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 31 юли – 6 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 24,33,26,31,37,10

Телец
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на август. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 15,10,29,33,43,16

Близнаци
Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции, може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. В семейството Ви може да има болен. Нервната Ви система е претоварена. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 11,32,20,39,33,19

Рак
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 30,21,22,20,9,34

Лъв
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 16,22,9,4,32,20

Дева
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 23,0,9,16,8,34

Везни
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В бизнеса Ви може да има промени. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 20,38,16,2,19,8

Скорпион
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Възможно е да се почувствате самотни. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 4,26,25,42,31,15

Стрелец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Нервната Ви система е претоварена. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции, може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 20,23,27,24,42,10

Козирог
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В края на седмицата се очертават парични приходи. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Здравето и тонусът Ви са отлични. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете1 че те също Ви помагат. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 39,27,15,44,11,18

Водолей
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Имате много поводи за вълнения. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 46,3,9,39,15,34

Риби
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 4,29,5,21,14,1

Znacite.com

Коментари

Новини Варна