IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 7 август 2023
Обновен: 07:35 | 19 май 2024

Хороскоп за 8 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 август 2023 (Всички зодии)

Овен
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Не е желателно да взимате пари назаем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 7,35,21,33,17,31

Телец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Ще Ви върнат голям заем. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 15,22,31,26,21,28

Близнаци
В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през утрешния ден. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не прекалявайте с материалните си стремежи. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 3,18,0,33,21,22

Рак
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 8,20,35,11,32,27

Лъв
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 40,21,34,43,27,30

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 45,34,10,13,20,7

Везни
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 26,25,39,20,46,42

Скорпион
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Във вторник може да отделите време на дома си и на хората в него. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 27,20,17,1,19,16

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 30,28,24,41,42,31

Козирог
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Утрешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, утре трябва да се настойчиви по отношение на деловите си задачи въпреки трудностите. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 15,10,9,37,44,19

Водолей
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Грижете се добре за здравето си. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 3,7,23,0,12,8

Риби
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утре е ден за домашни дела. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Бъдете внимателни в избора на партньори. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 3,4,39,33,32,1

Znacite.com

Коментари

11g 23g 89g nlo ( преди 9 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна