IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 8 август 2023
Обновен: 22:41 | 21 май 2024

Хороскоп за 9 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Овен. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Парите придобиват друг смисъл за вас. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 12,38,9,24,42,10

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Сряда е благоприятен ден за Телците и обещава успех във всичко. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 23,45,8,0,15,46

Близнаци
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 12,43,3,23,16,30

Рак
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 30,17,31,32,41,46

Лъв
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.
Щастливи числа: 11,10,2,37,9,45

Дева
Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Близките също желаят да им отделите от времето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 26,38,23,3,25,14

Везни
Сряда е успешен ден за Везните. Объркани сте емоционално. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 35,8,25,6,28,22

Скорпион
В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 33,39,3,27,22,40

Стрелец
Сряда ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. През сряда напрежението ще е високо – не е време за пътувания, за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 27,24,14,12,37,45

Козирог
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 13,4,12,15,11,39

Водолей
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утре е ден за домашни дела. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 43,14,32,18,44,2

Риби
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Избягвайте рискови операции с пари. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 15,39,33,10,38,23

Znacite.com

Коментари

Новини Варна