IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 11 август 2023
Обновен: 05:36 | 18 май 2024

Хороскоп за 12 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 12 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 35,4,42,30,15,12

Телец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Анализирайте задачите си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 43,39,33,44,30,6

Близнаци
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 38,29,33,36,30,18

Рак
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Възможно е да дадете пари на свои близки. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 18,44,7,36,12,32

Лъв
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Лъвовете, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 27,1,31,40,0,25

Дева
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 45,3,38,36,15,22

Везни
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете внимателни при работа с пари. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 31,14,35,22,30,41

Скорпион
Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпиони, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 2,41,43,12,31,45

Стрелец
В събота за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Ще Ви върнат голям заем. Късметът е с Вас и в любовта. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 23,21,38,22,25,9

Козирог
В събота не се претоварвайте. Събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 1,21,24,22,9,43

Водолей
Събота може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 10,23,14,1,31,35

Риби
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Обърнете внимание на здравето си. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 32,33,9,34,18,27

Znacite.com

Коментари

Новини Варна