IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 12 август 2023
Обновен: 19:00 | 15 май 2024

Седмичен хороскоп за 14 – 20 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 14 – 20 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 23,1,5,15,11,35

Телец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Не прекалявайте с храната. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 32,4,17,45,24,28

Близнаци
В петък ще настъпи нов период за август – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В живота Ви може да влязат нови хора. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 28,26,4,17,23,6

Рак
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. В здравословен план ще бъдете добре. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 29,10,25,14,0,18

Лъв
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, за сега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 27,31,24,45,4,28

Дева
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В живота Ви може да влязат нови хора. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В здравословен план ще бъдете добре. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 22,31,44,1,43,0

Везни
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 7,20,10,1,34,32

Скорпион
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 15,43,2,41,20,18

Стрелец
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 38,0,18,27,39,12

Козирог
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 24,39,42,31,8,13

Водолей
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.
Щастливи числа: 23,3,36,11,0,28

Риби
В петък ще настъпи нов период за август – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на септември. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 9,34,29,15,36,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна