IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 15 август 2023
Обновен: 09:49 | 20 май 2024

Хороскоп за 16 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 август 2023 (Всички зодии)

Овен
В сряда не се претоварвайте. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 25,9,46,16,42,13

Телец
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утрешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 11,2,32,28,45,31

Близнаци
Сряда отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре голяма част от Близнаците ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание.Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 27,32,18,24,6,11

Рак
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Парите придобиват друг смисъл за вас. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 29,3,28,43,20,25

Лъв
Сряда носи успех на Лъвовете. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 19,31,22,6,46,12

Дева
Утрешният ден ще е силно активен. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. През сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 26,9,0,29,31,30

Везни
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Утре вечер се посветете на семейството си. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 45,26,8,40,10,34

Скорпион
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 13,41,35,0,8,10

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и да се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 37,8,35,29,40,23

Козирог
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 24,42,46,27,16,29

Водолей
Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 45,38,41,21,12,39

Риби
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Изясняват се нещата и в любовта. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 38,8,3,36,11,1

Znacite.com

Коментари

Новини Варна