IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Хороскопи
10:20 | 16 август 2023
Обновен: 20:08 | 20 май 2024

Хороскоп за 17 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 36,14,35,44,23,27

Телец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 22,27,15,20,11,45

Близнаци
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 35,21,22,37,34,17

Рак
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 26,34,33,43,25,12

Лъв
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 4,44,12,23,9,37

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 34,39,2,8,14,16

Везни
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас.Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 35,26,29,34,4,24

Скорпион
Четвъртък ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Не е желателно да взимате пари назаем. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 34,2,3,43,28,24

Стрелец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност - за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 30,31,22,16,7,37

Козирог
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 11,1,44,29,4,30

Водолей
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Водолеите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Добре би било да се погрижите за здравето си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 2,40,20,3,32,17

Риби
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Рибите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 43,25,17,19,22,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна