IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 20 август 2023
Обновен: 15:11 | 27 април 2024

Хороскоп за 21 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 21 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Разговорите за пари са трудни. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 46,16,32,24,23,3

Телец
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 15,35,21,13,9,44

Близнаци
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 13,42,40,24,38,17

Рак
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ще се наложи да отделите много повече време за околните отколкото за собствената си работа. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. А и нужно ли е да свършите всичко утре?
Щастливи числа: 26,6,44,35,30,45

Лъв
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 3,15,2,46,32,23

Дева
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 6,32,26,25,27,13

Везни
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.В понеделник обаче не предприемайте нови инициативи. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 27,32,41,5,6,3

Скорпион
Понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Отделете време за семейството си. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 12,4,40,1,11,33

Стрелец
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 34,17,13,25,0,4

Козирог
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Работата Ви изостава. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 27,34,5,13,9,14

Водолей
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Обърнете внимание на здравето си. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 6,36,11,10,39,12

Риби
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Парите няма да са Ви проблем. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 11,36,32,0,2,39

Znacite.com

Коментари

Новини Варна