IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 21 август 2023
Обновен: 20:53 | 27 април 2024

Хороскоп за 22 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Прекалено напрегнати сте в работата си утре, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Добре ще e през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 3,27,11,1,24,44

Телец
Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 24,5,44,18,15,0

Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 21,42,41,0,12,33

Рак
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 9,2,26,40,25,4

Лъв
Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Обърнете внимание на здравето си. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 32,10,25,37,0,4

Дева
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 19,36,44,21,37,34

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Във вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Важен ден за печалба. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 29,45,23,26,42,30

Скорпион
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 8,4,33,20,15,5

Стрелец
Бъдете отговорни към своите постъпки. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Във вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 22,25,44,42,40,26

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Време е за рутинна работа. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 42,40,2,12,17,18

Водолей
Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 44,8,29,28,9,39

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 43,24,46,42,26,40

Znacite.com

Коментари

Новини Варна