IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 23 август 2023
Обновен: 14:00 | 15 май 2024

Хороскоп за 24 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 28,30,34,1,18,45

Телец
Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ако Ви е възможно, отложете присъствието си на работното си място. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 22,30,29,1,8,32

Близнаци
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 24,44,6,27,26,23

Рак
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Късметът е с Вас и в любовта. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Някой от представителите на зодия Рак други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 22,37,28,16,14,1

Лъв
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Утре вечер се посветете на семейството си. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 21,5,27,34,1,8

Дева
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Обърнете внимание на здравето си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете креативни вместо да лежите на стара слава. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 4,8,46,22,11,45

Везни
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Близките също желаят да им отделите от времето си. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 33,27,19,40,15,44

Скорпион
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 7,24,44,34,33,10

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 27,30,25,5,9,29

Козирог
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. В състояние сте да отхвърлите много работа. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утре е ден за домашни дела. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 27,8,33,31,24,29

Водолей
В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 32,22,26,2,28,44

Риби
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 16,15,22,5,19,14

Znacite.com

Коментари

11g 23g 89g nlo ( преди 8 месеца )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна