IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 24 август 2023
Обновен: 22:41 | 21 май 2024

Хороскоп за 25 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 25 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 3,4,15,44,17,41

Телец
Петък ще внесе известно вълнение сред Телците. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 38,15,16,22,13,25

Близнаци
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утре вечер се посветете на семейството си. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 8,2,27,29,17,22

Рак
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 25,12,21,28,11,44

Лъв
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Притеснени сте и без желание за работа. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 24,42,12,29,30,14

Дева
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Петък е особено благоприятен и успешен за контакти. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 14,17,41,39,23,8

Везни
Петък е успешен ден за Везните. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Не е разумно да вземате пари в заем. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 2,27,29,44,36,32

Скорпион
Петък ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 23,25,8,11,18,3

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Грижете се добре за здравето си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 14,13,28,40,36,34

Козирог
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 34,5,1,18,27,42

Водолей
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Петък ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 25,22,23,3,2,43

Риби
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 24,35,15,7,25,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна