IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 28 август 2023
Обновен: 14:09 | 17 май 2024

Хороскоп за 29 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 29 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще блести с особен успех за Овните. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 20,15,7,39,38,2

Телец
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ярки любовни постижения. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 35,8,15,36,23,3

Близнаци
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 2,20,27,25,44,39

Рак
Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Грижете се за спокойствието си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 31,27,14,25,20,7

Лъв
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Ако имате работа, която трябва да завършите утре, не отлагайте присъствието си на работното място. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 17,27,6,42,23,1

Дева
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Деловият ден на Девите ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 17,39,35,45,21,2

Везни
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Работата Ви спори. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 19,45,23,18,39,44

Скорпион
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Вторник е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 10,23,42,30,11,31

Стрелец
Вторник е успешен ден за Стрелците. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 9,21,42,46,20,32

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 3,1,45,23,46,0

Водолей
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 34,10,2,35,3,19

Риби
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. Утре Рибите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 2,33,41,5,22,23

Znacite.com

Коментари

Новини Варна