IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 29 август 2023
Обновен: 09:16 | 18 май 2024

Хороскоп за 30 август 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 30 август 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда не е еднозначен ден за Овните. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В сряда обаче не предприемайте нови инициативи. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 33,14,43,27,11,35

Телец
Сряда носи успех на Телците. Парите придобиват друг смисъл за вас. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 13,45,2,6,27,10

Близнаци
Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утре обърнете внимание на отношенията си. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 42,5,44,11,15,34

Рак
Утрешният ден ще е силно активен. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързайте да инвестирате получените пари. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 9,16,26,11,29,6

Лъв
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 27,12,22,5,33,19

Дева
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Избягвайте рискови операции с пари. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 25,43,1,5,34,41

Везни
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 35,21,27,42,34,4

Скорпион
Сряда е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Към парите също трябва да подходите разумно. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е, ако не допускате това да се случи. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 19,35,22,2,38,21

Стрелец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание на здравето си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 17,23,1,6,0,11

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Козирозите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 5,30,8,12,31,18

Водолей
Сряда ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Водолеите са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Утрешният ден ще е печеливш. Грижете се за спокойствието си. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 0,11,32,43,38,12

Риби
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рибите. Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 31,34,6,25,5,4

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна